Pohja:
7 kananmunaa
3,5dl sokeria
1,5dl gluteenittomia jauhoja
1dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta
0,5dl kaakaojauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahdon joukkoon varovasti sekoittaen. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Laita uuniin 175 asteeseen, noin 20 minuutin ajaksi. Kumoa ja anna jäähtyä. Halkaise, kostuta ja täytä.
Kostutus:
sokeroimaton metsämarjamehu
Täyte:
2 ½ dl Flora Vispiä
200 g vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai)
150 g suklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljarahkavalmiste. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai liedellä vesihauteessa. Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa.
Päällä:
taustan alla: suklaakreemi
tausta: kaulintamassaa (vaahtokarkinmakuinen) ja kaakaojauhetta
kuva: marsipaania (maalattu elintarvikeväreillä)
reunoilla: suklaakreemiä + Flora Vispiä
pursotus: Flora Vispiä
Suklaakreemi:
250 g valkosuklaata / tummaa suklaata
100 g margariinia
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl tomusokeria
Sulata suklaa. Sekoita margariini ja juusto tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää seokseen suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista kunnes massa on kuohkeaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti